Üdvözöljük az Üvegfarmon!

Profi, egyedi üveg építészet otthonra

1999 óta rengeteg “üvegkölteményt” alkottam már meg kis csapatommal, ezért megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal a hátam mögött biztosíthatom Önt afelől, hogy belső – akár külsőépítészeti üvegezés munkáinkat a legmagasabb gondossággal és igényességgel készítjük el.

Galambos Csaba vagyok az Üvegfarm Kft. és az uvegfarm.hu weboldal tulajdonosa. Örülök, hogy megtalált bennünket.

Legfontosabb számomra, hogy a munkámban olyan minőséget nyújtsak a vevőimnek, megrendelőimnek, amely kiemel bennünket a többi üveges cég közül.

Törekszem az egyedi, kreatív megoldásokra. Elégedett vagyok munkáimmal és büszke vagyok arra, hogy ajánlásokon keresztül egyre többen jönnek hozzám különböző egyedi üvegből megszületett terveikkel. A referencia képeinken meggyőződhet arról, hogy nálunk nem létezik lehetetlen. Önnek legyen egy adott üvegből megszületett ötlete, mi pedig a legjobb tudásunk szerint megvalósítjuk azt pont úgy, ahogy Ön szeretné.

Amiben biztosan tudunk segíteni az mindenféle belső-és külsőépítészeti üvegezés, üvegek gyártása, beépítése, egyedi, igényes kivitelezéssel.

Keressen minket, örömmel állunk szolgálatába!

Üdvözlet az Üvegfarmról!

Galambos Csaba
ügyvezető-tulajdonos

Üvegfarmerek

Velünk fog találkozni az egyedi üvegesmunka során. Szakemberek vagyunk, szeretjük amit csinálunk és megoldottunk már számtalan nem szokványos körülményt is. Előre örülünk az újabb kihívásoknak. Remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Galambos Csaba

Ő az Üvegfarm ügyvezető-tulajdonosa. A főnök.

Galambos Péter

Személyi titkár, akihez nyugodtan fordulhat bizalommal kérdéseivel illetve egyeztetéssel kapcsolatban.

Gálcsik Dávid

Helyszíni beépítések és a felmérések egyik fő szakembere.

Kovács Zoltán

Hegesztett szerkezetek megalkotója, helyszíni beépítő

Dobos Attila

Főleg a korlátszerkezetek szakembere, helyszíni beépítő.

Moór Krisztián

Minden festett üveg az Ő keze munkája, helyszíni beépítő.

munka közben

Rólunk mondták

Néhány elégedett ügyfelünk írta részünkre

Tisztelt Galambos Úr! Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak a kiváló, pontos munkájukat, valamint az esztétikus végeredményt! Baráti körömből akik eddig látták a zuhanyzó kialakítását és minőségét, mind el voltak tőle ragadtatva. A konyhai fali üvegek pedig mind színben, mind kivitelezésben maximálisan megfelelnek az elképzeléseimnek! További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok! Üdvözlettel: dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész szaktanácsadó főorvos MOM Park Medical Center - dr. Sashegyi Mihály főorvos, MOM Park Medical Center
dr. Sashegyi Mihály főorvos
MOM Park Medical Center
Kedves Csaba! Nagyon örülök, hogy veletek csináltattuk az üvegkorlátunkat, nem gondoltam, hogy a mi absztrakt alakú teraszunkból ilyen szépet lehet kihozni. Mindenki megcsodálja. Nem, tagadom, mástól is kértem árajánlatot, de rajtad kívül mindenki csak akadékoskodott, rajtad éreztem egyedül, hogy odafigyeltél arra, hogy mit szeretnénk, lelkes voltál, ötleteltél, látszott, hogy tényleg a szíveden viseled, hogy elégedettek legyünk. Nagyon szép, precíz munkát végeztetek és emberileg is nagyon korrekt, megbízható csapat vagytok. Ha üvegmunkáról van szó, mindenkinek benneteket foglak ajánlani. További sok sikert kívánok a munkátokhoz!
Zsanett
magánszemély
Tuti munkát végeznek:) Jövőben is remélem fogtok még nálunk dolgozni! Köszi mindent!
P. Tóth Edina
magánszemély
Zseniális! Gyönyörű munkák!!
P. Anna
magánszemély
Szia Csaba! Először is köszönöm szépen a munkátokat. Azt kell mondjam, hogy még most is a munkátokban gyönyörködünk a párommal. Igazán egyedi lett a zuhanykabin.
B. Tamás
magánszemély
Sziasztok! Köszönjük a gyors, tökéletes munkát! Szuper lett a zuhanykabinunk
K. Balog Viktória
magánszemély

Egyedit álmodott üvegből? Mi megcsináljuk!

Scroll to Top