Fontos tudnivalók

Kiszállási díjaink:

Felmérési/kiszállási díjaink Érd és vonzás körzetében 10.000 Ft, Budapesten illetve vidéken 15.000 Ft. Fő munka végzésünk Pest megyétől 2 megye határig korlátolódik. Megrendelés esetén a kiszállási díjat jóváírjuk a végösszegből.

Zuhanykabinok tisztítása:

1. A zuhanykabinjaink sínjei rozsdamentes acélból készülnek ugyan, de erős savval nem szabad tisztítani. Kerüljük a sósavat vagy sósav tartalmú tisztítószereket! Még vízkőoldóval se tisztítsuk, hiszen abban is sósav található.Győződjünk meg a tisztítás előtt a savtartalomról!

2. A zuhanykabinokhoz felhasznált műanyag vízzáró profilok tisztítására a legjobb az alkohol. (etilalkohol, denaturált szesz) Ez kiválóan eltünteti a penészt, a barnulást…

3. Mindig az előre egyeztetett nyitási irányba használják a zuhanykabin ajtaját! A zsanérok ugyan mindkét irányba nyílnak, de a vízzáró profilok nem.

Zuhanykabinok tisztítási lehetőségei: ecetes vízkőoldó, vagy félbevágott és besózott citrommal. Érdemes a zuhanykabinokat 2-3 hetente tisztítani!

Üvegkorlátok tisztítása:

Az üvegkorlátokhoz 2 rétegű vastag üveget használunk, de az üvegkorlát élére történő erősebb ütés könnyen törést okozhat. Figyeljünk oda, ha nincs bevonva ütés ellen a korlát éle! Ne üssünk rá semmivel és ne érjen hozzá erősebben lehetőleg semmi!

Festett üvegek:

 

A festett üvegek és tükrök tisztításához NE használjunk agresszív vegyszereket, mert az bepermetezéskor kontrollálatlanul szétoszlik a felületen, így vissza tud folyni a tükör illetve a festett üveg hátuljára és lemarhatja a hátsó foncsort és a festéket! Javasoljuk, hogy a törlőkendőt permetezzék be a tisztítószerrel és úgy hordják fel a tisztítószert az üvegfelületre!

Konyhai festett üvegek esetén figyeljünk arra, hogy lokális hősokknak NE tegyük ki az üveget, mert a festék elválik az üvegtől. Az edzett üveg nem törik el. A festék és az üveg hőtágulása viszont különböző, így a festék a hő hatására leválik. Főleg tűzhelyek fölé szerelt páraelszívók festett üvegezése esetén fontos ezt megjegyezni! Főzéskor az edényből felfelé a festett üvegre kiáradó forró gőz hatására a festett üvegről ugyanis a festék leválik.

Szilikontömítés:

Az üveg és a munkalapok között szilikont használunk tömítésnek, hogy a víz ne tudjon az üveg mögé folyni. Ennek a szilikonnak a szavatossági ideje max. 2 év. Az élettartama kitolható alkoholos tisztítással. Meg kell vizsgálni a munkalapot, hogy a munkalapot nem bántja-e az alkohol.

Járóüveg:

A járóüvegeket 3 rétegű üvegből készítjük. A felső réteget eddzük a kopásállóság miatt. Ettől függetlenül a járóüveg az éles karcolásra érzékeny, így egy kavics vagy tűsarkú cipők által okozott karcolások meglátszanak az üvegen. LED világítás esetén pedig a karcolások még jobban látszódnak.

A figyelmetlenségből keletkezett és nem rendeltetésszerű tisztításból eredő anyagi károkért felelősséget nem vállalunk, azokat garanciában nem javítjuk.

Scroll to Top