Üdvözöljük a Üvegfarmon!

Profi, egyedi üveg építészet otthonra

1999 óta rengeteg “üvegkölteményt” alkottam már meg kis csapatommal, ezért megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal a hátam mögött biztosíthatom Önt afelől, hogy belső- akár külsőépítészeti üvegezés munkáinkat a legmagasabb gondossággal és igényességgel készítjük el.

Galambos Csaba vagyok az Üvegfarm Kft. és az www.uvegfarm.hu weboldal tulajdonosa. Örülök, hogy megtalált bennünket.

Legfontosabb számomra, hogy a munkámban olyan minőséget nyújtsak a vevőimnek, megrendelőimnek, amely kiemel bennünket a többi üveges cég közül.

Törekszem az egyedi, kreatív megoldásokra. Elégedett vagyok munkáimmal és büszke vagyok arra, hogy ajánlásokon keresztül egyre többen jönnek hozzám különböző egyedi üvegből megszületett terveikkel. A referencia képeinken meggyőződhet arról, hogy nálunk nem létezik lehetetlen. Önnek legyen egy adott üvegből megszületett ötlete, mi pedig a legjobb tudásunk szerint megvalósítjuk azt pont úgy, ahogy Ön szeretné.

Amiben biztosan tudunk segíteni az mindenféle belső-és külsőépítészeti üvegezés, üvegek gyártása, beépítése, egyedi, igényes kivitelezéssel.

Keressen minket, örömmel állunk szolgálatába!

Üdvözlet az Üvegfarmról!

Galambos Csaba
ügyvezető-tulajdonos

Az üvegfarmerek

Velünk fog találkozni az egyedi üvegesmunka során. Szakemberek vagyunk, szeretjük amit csinálunk és megoldottunk már számtalan nem szokványos körülményt is. Előre örülünk az újabb kihívásoknak. Remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Galambos Csaba

Főnök

Ő az Üvegfarm ügyvezető-tulajdonosa. A főnök.

Pálvölgyi Sándor

helyszíni építésvezető

Ő az, aki a helyszíni munkálatokat vezényli, irányítja.

Sebestyén Péter

Business Head

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Dávid

Üveg designer

Nemo enim ipsam voluptatem quia volu sit aspernatur aut odit.

Amire számíthat, ha velünk dolgozik

Ingyenes országos felmérés

Ha Önnek már van konkrét elképzelése, mi kimegyünk Önhöz és felmérjük a terepet, átbeszéljük, mit hogyan szeretne, mindezt teljesen ingyen.

Egyedi tervek megvalósítása

Önnek megvan az elképzelése. Mi pedig tökéletesen megvalósítjuk. Sőt ha szükséges új, egyedi ötleteket adunk, hogy még jobb legyen.

Profi kivitelezés

Legyen szó konyháról, nappaliról, irodáról, hálószobáról vagy fürdőről, Ön pontosan azt kapja, amit megálmodott.

Megbízható szakemberek

Törekszem a tökéletes és igényes munkára, de ha lenne mégis valami apró probléma (nem szokott), én elérhető vagyok a munka befejezése után is és ha kell, kijavítom a hibát!

Legmagasabb igényesség

Az általam elkészített egyedi üvegfal, üveg térelválasztó, zuhanykabin pontos precíz munka eredménye, úgy készítem mintha magamnak csinálnám.

Megfizethető ár

Fontos az, hogy a minőség mellett az ár is találkozzon elképzeléseivel. Ezen a piacon teljesen reálisnak mondott áron dolgozunk. Ár/érték arányban nehezen talál jobbat tőlünk. Erre büszkék is lehetünk!

Személyre szabott megoldások

Már említettem, hogy munkáimban törekszem az egyediségre, és nem célom a gyors sablonszerű kivitelezés. Ön se ugyanazt akarja, ugyanúgy mint máshol! Minden munka más. Más a helyiség, más a lehetőség, más a kivitelezés.

Jelszó: ``Mindent megoldunk!``

Ez igazán jellemző rám, ha üvegről van szó! Ne gondolja, hogy nem kivitelezhető az, amit megálmodott. Beszéljen velem és oldjuk meg, valósítsuk meg közösen álmai üvegberendezéseit otthonába.

Elégedett ügyfelek

Ügyfeleim elmondása alapján szeretnek velem dolgoztatni, mert megbíznak bennem és a munkámban, ezért munkáim ajánlásokon keresztül kapom. Sok esetben egyedül is otthon hagynak, ami a teljes bizalom jele, amit szeretek mindig megszolgálni.

Rólunk mondták

Néhány elégedett ügyfelünk írta részünkre a munka befejezése után.
 •   Tisztelt Galambos Úr! Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak a kiváló, pontos munkájukat, valamint az esztétikus végeredményt! Baráti körömből akik eddig látták a zuhanyzó kialakítását és minőségét, mind el voltak tőle ragadtatva. A konyhai fali üvegek pedig mind színben, mind kivitelezésben maximálisan megfelelnek az elképzeléseimnek! További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok! Üdvözlettel: dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész szaktanácsadó főorvos MOM Park Medical Center

  - dr. Sashegyi Mihály főorvos, MOM Park Medical Center
 •   Tuti munkát végeznek:) Jövőben is remélem fogtok még nálunk dolgozni! Köszi mindent!

  - P. Tóth Edina, magánszemély
 •   Kedves Csaba! Nagyon örülök, hogy veletek csináltattuk az üvegkorlátunkat, nem gondoltam, hogy a mi absztrakt alakú teraszunkból ilyen szépet lehet kihozni. Mindenki megcsodálja. Nem, tagadom, mástól is kértem árajánlatot, de rajtad kívül mindenki csak akadékoskodott, rajtad éreztem egyedül, hogy odafigyeltél arra, hogy mit szeretnénk, lelkes voltál, ötleteltél, látszott, hogy tényleg a szíveden viseled, hogy elégedettek legyünk. Nagyon szép, precíz munkát végeztetek és emberileg is nagyon korrekt, megbízható csapat vagytok. Ha üvegmunkáról van szó, mindenkinek benneteket foglak ajánlani. További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

  - G. Zsanett, magánszemély
 •   Sziasztok! Köszönjük a gyors, tökéletes munkát! Szuper lett a zuhanykabinunk 🙂

  - K. Balog Viktória, magánszemély
 •   Zseniális! Gyönyörű munkák!!

  - P. Anna, magánszemély
 •   Szia Csaba! Először is köszönöm szépen a munkátokat. Azt kell mondjam, hogy még most is a munkátokban gyönyörködünk a párommal. Igazán egyedi lett a zuhanykabin.

  - B. Tamás, magánszemély

Egyedi üvegezést szeretne otthonába? Bízzon meg minket!