Épített üveg zuhanykabin készítés egyedi kivitelezéssel

Üveg zuhanykabin egyedi méretre

Ha otthonába üveg zuhanykabin építést tervez és igényes kivitelezőt keres, akkor Ön jó helyen jár. Épített zuhanykabin kivitelezés, minőségi munka, megfizethető áron! Ez az Üvegfarm.

Az Üvegfarm Önnek megbízható kivitelező partnere, ha Ön igényes, egyedi üveg zuhanykabin építését szeretné megvalósítani otthonába! Mi nem sablonos üveg zuhanykabinokat építünk, hanem teljesen egyedi, épített zuhanykabinokat és üveg zuhanyajtókat is.

A képeken is látszik, hogy nem vassal merevítjük ki az üveg zuhanykabint, hanem törekszünk a harmonikus kivitelezésre és általában üveggel merevítjük ki az általunk készített zuhanykabinokat. Kinézetre is jóval másabbak így. Profibb, igényesebb a kivitelezés. Ha épített zuhanykabint tervez most vagy a közeljövőben, akkor javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot tőlünk épített zuhanykabinra most, de előtte nézze meg üveg zuhanykabinok képeinket és a kis videónkat. Ne hagyja ki az üveg térelválasztó oldalunkat se.

Esettanulmány két majdnem szokványos zuhanykabinnal

A jobb oldalon látható tolóajtós üveg zuhanykabin egy kisebb és egy nagyobb fix üvegből áll, illetve egy ajtóból. Mondhatnánk, hogy ez a szokványos felállás, de van itt még valami egészen különleges! Ez pedig a háttérben látható savmart átvilágító üveg, ami a falba van beépítve!

A második képen látható üveg zuhanykabinban már fallabdázni is lehet! 🙂
A zuhanyajtót a kádra épített fix üvegről indítottuk, ám nem szokványosan! Ugyanis a felső zsanér az üvegről, az alsó pedig a kád falához erősítve tartja az ajtót!
Természetesen rozsdamentes szerelvényeket és síneket használtunk.
A szerkezetet egy koronával erősítettük meg. A pántok miatt a zuhanykabint különösen nehéz volt méretezni, de megoldottuk.

Néhány kép a munkáinkból

További képek a képgalériánkban láthatók!

Megoldottunk már számtalan NEM szokványos kihívást!

Olvasson csak bele Facebook hírfolyamunkba!

Facebook oldalunk hírfolyama

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Egyedi üveg zuhanykabint szeretne? Mi megcsináljuk!